onsdag 24 mars 2010

Har inte hoppat av...

har just inget liv för tillfället bara. Nytt jobb i en stad tio mil bort gör att mina dagar fylls av tågåkande, arbete i skolan och arbete i hemmet. Förberedelse av lektion och rättning och så hinner jag precis sova några timmar däremellan. 
Återkommer med reflektioner i kursrelaterade områden i sinom tid. Har dock en plan om att använda mina nyförvärvade IKT-kunskaper i arbetet med början efter påsk. Fixat i ordning ett eget litet community på Ning.com för klassen. Får se hur det mottas av eleverna.

På återseende! 

Ha det så gott! :)

7 kommentarer:

  1. Så spännande med nytt jobb och så Ning! Kan du berätta lite mera om det? Jag är novis och vill gärna veta mera om hur det fungerar. Har förresten läst många varningsord om chattroulette - provade du?

    SvaraRadera
  2. Jo, det är spännande - men ganska jobbigt för tillfället :S Ska sätta igång med Ning efter påsklovet, så uppdatering kommer :)
    Nope, prövade aldrig chattroulette - vad har du läst? :S

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Har precis startat upp min kursblogg och i jakten på bloggar att läsa och kommentera dök den här bloggen upp. Den ser väldigt dynamisk ut! Är det en effekt av kursen "digital kompetens och lärande"? Hoppas det :)

    SvaraRadera
  4. Hmm, jag märker att jag inte riktigt fattat det här än. Förmodligen fick du precis 2 kommentarer. Sudda ut bara! Är det förresten alltid såhär att man måste verifiera innan man skickar?

    SvaraRadera
  5. Tack så mycket :) Jo, ganska stor effekt har nog kursen haft. Det är en riktigt rolig kurs - välkommen till gemenskapen :P :)

    SvaraRadera
  6. Ah, jag fick två kommentarer (tog bort den ena). Jag har valt att alltid godkänna kommentarerna innan de läggs ut. På det sättet får jag också koll på vilka av mina inlägg som kommenterats och så kan jag svara på dem. Tycker det är bra. På andras bloggar kan det gå att lämna en kommentar utan att föra in konstiga "koder" för verifiering och annat :)

    SvaraRadera

Get your own avatar at meez.com :)

Meez 3D avatar avatars games